• 4 Kai 1 Eidh Katharismou
  • Oksea Froutwn
  • Peels
  • Perfector Lift

Εξειδικευμένες Θεραπείες

Νέο πρόγραμμα ενυδάτωσης

Εντατική ενυδατική θεραπεία που αναζωογονεί την επιδερμίδα και χαρίζει αίσθηση απόλυτης ενυδάτωσης με τριπλό υαλουρονικό οξύ. Τα εργαστήρια της SOTHYS εγγυώνται μετά από μία θεραπεία 71% ενυδάτωση, μετά από τρεις θεραπείες 100% ενυδάτωση.

Νέο πρόγραμμα lifting

Η Marin SPA antiage θεραπεία της Gernetic τονώνει το δέρμα με τη βοήθεια μετάλλων (μαγνήσιο, σελήνιο, σίδηρο, ασβέστιο) με τα πλούτη των βιταμινών E, C,B1,B2, B6, B12 και με όλα τα απαραίτητα αμινοξέα. Mία πραγματική θεραπεία ανανέωσης και σύσφιξης για τα χαλαρά, ταλαιπωρημένα και με ρυτίδες δέρματα.

Ενυδάτωση

Το νερό είναι μια αναντικατάστατη πηγή ζωής για τα κύτταρα και για την ευεξία του δέρματος. Μια καλή ενυδάτωση, ισορροπεί και διασφαλίζει στο δέρμα μια υγιή όμορφη εμφάνιση. Ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του χειμώνα το δέρμα μας είναι συχνά πολύ ξηρότερο και απαιτείται ειδική πλούσια φροντίδα. Η πλειοψηφία των ανθρώπων αναπτύσσει ξηρότητα (η γνωστή αίσθηση τραβήγματος στην επιδερμίδα) επειδή η ρύθμιση και τα λιπίδια έχουν διαταραχτεί αυτή η δυσλειτουργία μείνει χωρίς θεραπεία, άμεσα οδηγεί στην δημιουργία μικρών επιφανειακών ρυτίδων. Η θεραπεία για τα ξηρό/αφυδατωμένα δέρματα διασφαλίζει, μέσω των ειδικών ενεργών συστατικών που περιεχόμενα δυνατό προστατευτικό φιλμ για ένα πιο απαλό και με ελαστικότητα δέρμα.

Οξέα φρούτων

Στη θεραπεία αύτη συνδυάζουμε πολλαπλά ΑΗΑ(α-υδροχόο-οξέαα) για ποικίλη και διαρκή δράση στο δέρμα. Ενσωματώνουν στη σύσταση τους το διπλωματικού φορέα που αυξάνει τη διεισδυτική τους ικανότητα και μειώνει τον ερεθισμό του δέρματος. Ο φορέας αυτός βοηθού τα μόρια των ΑΗΑ να εισχωρήσουν βαθύτερα στην επιδερμίδα οπού και τα απελευθερώνει σταδιακά..με αυτόν τον τρόπο έχουμε το εξαιρετικό πλεονέκτημα να διασφαλίζουμε ελάχιστη πιθανότητα σε ερεθισμό και κνησμό. ιδιαίτερα αποτελεσματική θεραπεία σε σημάδια - ουλές - πανάδες - μελαχρωματικές κηλίδες-διεσταλμένους πόρους - ανομοιόμορφη χροιά δέρματος.

Χαβιάρι (θρέψης)

ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΣΤΗ ΞΗΡΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ!

Είναι αλήθεια πως το δέρμα μας αρχίζει πολύ γρήγορα να εμφανίζει σημάδια γήρανσης. Καθημερινά ερχόμαστε αντιμέτωποι με καινούργιες λεπτές "γραμμές" η ακόμα και ρυτίδες, στα πιο ευαίσθητα σημεία του προσώπου. Το CAVIAR POWER, είναι μια νέα πρωτοποριακή σειρά κατά της γήρανσης η οποία χρησιμοποιεί τις πιο σύγχρονες αναπλαστικές ουσίες στον τομέα της περιποίησης και ομορφιάς. Η μοναδική σύνθεση της από χαβιάρι και φυσικά βίο-πεπτίδια, διεγείρει το μεταβολισμό των κυττάρων και βοηθά να ''στέλνονται '' τα κατάλληλα ερεθίσματα που αναπλάθουν τη δομή του κουρασμένου δέρματος.

Φυτικά βλαστοκύτταρα

Θεωρητικά τα ανθρώπινα βλαστικά κύτταρα είναι σε θέση να ανανεώνονται καθ΄όλη τη διάρκεια της ζωής μας, όμως η πάροδος του χρόνου, με την κακή ποιότητα ζωής και διατροφής, επηρεάζει την ποιότητα και ανανέωση τους. Σε αυτό το σημείο παρεμβαίνουν τα βλαστικά κύτταρα που λαμβάνονται από μια ειδική ποικιλία μήλων και τα οποία περιέχονται σε όλα τα προϊόντα της σειράς STRI-PEXAN PHYTO STEM CELL TECHNOLOGY. Συμβάλλουν στην προστασία του DNA και δρουν κατά της πρόωρης γήρανσης, υποστηρίζουν τη φυσική ικανότητα ανανέωσης του δέρματος και βοηθούν στη μάχη κατά των ρυτίδων. Η θεραπεία αυτή απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες από νεανικά δέρματα για πρόληψη, ως τα πιο ώριμα που έχουν ήδη σχηματίσει ρυτίδες.

Θαλάσσιο κολλαγόνο

Σβήστε τα σημάδια του χρόνου αυξάνοντας την παραγωγή κολλαγόνου. Το νεανικό δέρμα αποτελείται κατά 70% από κολλαγόνο. Το ποσοστό αυτό όμως δυστυχώς μειώνεται χρόνο με το χρόνο καθώς η επιδερμίδα αρχίζει να ωριμάζει, με αποτέλεσμα αντιαισθητικές ρυτίδες στα μάτια αρχικά και σ' όλο το πρόσωπο όσο περνάει ο καιρός. Το δέρμα χάνει την ελαστικότητα του και γίνεται τραχύ και θαμπό. ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ. Το θαλάσσιο κολλαγόνο γεμίζει τις άδειες αποθήκες του οργανισμού και διαρκεί περισσότερο από το φυσικό. Το δέρμα ανακτά τη χαμένη του λάμψη και ελαστικότητα. Γραμμές έκφρασης και ρυτίδες μειώνονται δραστικά. Ξεχάστε πια τις ρυτίδες, το «σπάσιμο», τα σημάδια κούρασης και ηλικίας.

Aromatic

Η φύση έχει δημιουργήσει φάρμακα, που χρησιμοποιεί η ανθρωπότητα για πάνω από 10.000 χρόνια. Αιθέρια ελαία και φυτικά εκχυλίσματα που προέρχονται από φυσικές πηγές θα φέρουν φυσική ομορφιά στο δέρμα σας. Όταν εισέρχεστε στην αίθουσα θεραπείας μαγεύεστε από τις μυρωδιές των αιθέριων ελαίων και προετοιμάζεστε για μια μοναδική εμπειρία και θεραπεία. Αύτη η εξατομικευμένη μέθοδος, συνδυάζει όλα τα οφέλη των αιθέριων ελαίων με τεχνικές μασάζ, για ένα δέρμα γεμάτο ενεργεία και μακράς διάρκειας αποτέλεσμα.

Beaute Neuve

ΔΙΠΛΗ ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ ΜΕ AHA

Η επιδερμίδα αποτελείται από περίπου 30 κυτταρικά στρώματα. Όταν τα εξωτερικά στρώματα αφυδατώνονται, προκαλείται θαμπάδα στο πρόσωπο. Με τη θεραπεία διπλής απολέπισης, απομακρύνουμε αυτά τα νεκρά κύτταρα για να αποκαλυφθούν τα νέα. Τα οξέα φρούτων στο gel PEEL'IN, διεισδύουν μεταξύ των νεκρών κύτταρων για να σπάσουν τους ενδοκυττάριους δεσμούς και μετά ο αφρός PEEL'OYT, απαλά τα αφαιρεί. Αντιγήρανση, νεανική λάμψη, δράση κατά των δυσχρωμιών. Μία θεραπεία θα επαναφέρει τη λάμψη στην επιδερμίδα, ενώ τρεις θεραπείες θα μειώσουν πρόσφατες διχρωμίες απομακρύνοντας νεκρά κύτταρα και επιτρέποντας ΔΤΑ δέρμα να αναπλάθει και αναπνεύσει ξανά. Δοκιμάστε τη.

Hydradermie (διπλός ιονισμός)

Πρωτοποριακή θεραπεία που θα δώσει στο δέρμα σας νεότητα και λάμψη από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Επιτρέπει την άμεση και σε βάθος διείσδυση των ιονισμένων θεραπευτικών συστατικών, δίνοντας καταπληκτικά αποτελέσματα. Υπάρχουν διάφορες θεραπείες διαθέσιμες ανάλογα με τους στόχους ομορφιάς και τον τύπο του δέρματος σας. Ενεργοποιεί τη λεμφική κυκλοφορία, αποσυμφορεί, φωτίζει την επιδερμίδα με το να διεγείρει την οξυγόνωση του δέρματος. Ρωτήστε μας για τη δική σας hydradermie θεραπεία.

Hydradermie Lift

Με τα χρόνια και την κούραση το πρόσωπο αρχίζει να εμφανίζει σημάδια γήρατος. Μέχρι τώρα όλες οι θεραπείες lifting δρούσαν στη δομή του δέρματος με το να προσθέτουν πυκνότητα στην επιδερμίδα και να συσφίγγουν το δέρμα. Σήμερα η hydradermie lift, επαναστατικά επαναφέρει την τονικότητα στο δέρναμε το να διεγείρει τους μυς του προσώπου. Η εφαρμογή ηλεκτρόδιων (μικροκύματα) από την έμπειρη αισθητικό, ορατά μειώνουν την ένταση στις εκφράσεις του προσώπου και βελτιώνουν τη μικρό κυκλοφορία στο δέρμα (αποτοξίνωση). Οι μύες γυμνάζονται και έτσι τονώνουν και συσφίγγουν το δέρμα, με τον ίδιο τρόπο που γυμνάζονται οι μύες του σώματος στο γυμναστήριο. Αύτη η θεραπεία προσφέρει καταπληκτικά προσφέρει καταπληκτικό αποτέλεσμα 'lifting' στο πρόσωπο σας σε λίγες συνεδρίες...... και χωρίς νυστέρι και ενέσεις. Κάντε το τεστ του καθρέπτη στην πρώτη συνέδρια που θα χαρείτε και θα γίνει ο καλύτερος γυμναστής "για το πρόσωπο σας και μονό".

Perfector Lift

Το PERFECTOR αποτελεί μια εντελώς ασφαλή και χαλαρωτική μέθοδο, η οποία επιτυγχάνει την ανόρθωση του οβάλ του προσώπου, του λαιμού και της γνάθου. Προσοχή δίνεται επίσης στις επιφανειακές γραμμές και ρυτίδες του δέρματος, μειώνοντας το βάθος τους, βελτιώνοντας τη γενική υφή, ελαττώνοντας το μέγεθος των πόρων, τονώνοντας τους ιστούς. Τα μικροκύματα μιμούνται βασικά τους φυσικούς ζωτικούς-ηλεκτρικούς τόνους του ίδιου του σώματος. Αυξάνουν το μεταβολισμό των ιστών και τη δραστηριότητα των κύτταρων και επιταχύνουν τη διαδικασία της αναζωογόνησης. αύτη η θεραπεία είναι η απάντηση στο ''facelift'' χωρίς το κόστος και τον πόνο της πλαστικής χειρουργικής.

Hydradermie Lift Yeux

Η θεραπεία ''lifting"για τα ματιά. Για να προσθέσει νεότητα στο περίγραμμα των ματιών, η αισθητικός σας έχει μια αποτελεσματική λύση. Με την HYDRADERMIE LIFT YEUX οι μύες γύρω από τα ματιά (σφικτήρας μυς), γυμνάζονται για να τονώσουν την ευαίσθητη περιοχή των ματιών και να προσθέσουν σύσφιξη. Από το τέλος της πρώτης θεραπείας, οι μικρές ρυτίδες έχουν σβηστεί και τα ματιάς σας δείχνουν νεοτέρα.

Θεραπεία ματιών

Eye treatment high protection για τα μάτια σας μόνο. Πλούσια σε βιταμίνες Ε-C-F και εκχύλισμα βότανο όπως βρώμη-λινάρι-sunflower. Είναι μια θεραπεία με εγγυημένο αποτέλεσμα για μαύρους κύκλους, ρυτίδες και οιδήματα.

Siberian Ginseng (intensive energizing treatment)

Εντατική θεραπεία με σιβηρικό ginseng που αγκαλιάζει το δέρμα με ένα πέπλο λάμψης και επαναφέρει την νεανικότητα του.

  • αναζωογόνηση 100%
  • ενυδάτωση 90%
  • λάμψη 80%
  • λείανση 89%
Μια θεραπεία για όλους. Όλοι οι τύποι δέρματος, για όλες τις ηλικίες, όλο το χρόνο. Εμπεριέχει ειδική digit-esthetique μάλαξη.

Μεσοθεραπεία

Dermaroller/dermapen
Σύγχρονη και αποτελεσματική μέθοδος αναζωογόνησης φιλική για το δέρμα σας. Βασίζεται στη διαθερμική διέγερση κολλαγόνου και ελατίνης μέσω του skin-micro needling. Ανάλογα με τον ορό κοκτέιλ που χρησιμοποιούμε αντιμετωπίζουμε ουλές, σημάδια, πανάδες, μελαχρωματικές κηλίδες, ρυτίδες, χαλάρωση, ραγάδες, ανομοιόμορφη χροιά στην επιδερμίδα.

Τοποθεσία

Δήμητρος 3
Μαρούσι, 15124
Tηλ.: 2106145559, 2102234500

Ώρες Λειτουργείας

Μαρούσι
Δευτέρα 10:00-17:00
Τρίτη 12:00-20:00
Τετάρτη 10:00-17:00
Πέμπτη 12:00-20:00
Παρασκευή 12:00-20:00
Σάββατο 09:00-15:00
logo beauty